FOTO Hugh Jackman, din nou în pericol de cancer

9 mai 2014   News

Binecunoscutul actor din “Mizerabilii”a dezvăluit, pe Instagram, o fotografie cu el care i-a speriat puţin pe fanii lui, dat fiind bandajul pe care îl avea pe nas. Din păcate, el a suferit o nouă operaţie, după ce a descoperit o excrescenţă canceroasă la baza nasului

Binecunoscutul actor din “Mizerabilii”a dezvăluit, pe Instagram, o fotografie cu el care i-a speriat puţin pe fanii lui, dat fiind bandajul pe care îl avea pe nas. Din păcate, el a suferit o nouă operaţie, după ce a descoperit o excrescenţă canceroasă la baza nasului.

La mai puţin de 6 luni de la prima operaţie pentru un carcinom celular, Hugh Jackman a povestit public că a mai fost nevoie de una din aceeaşi cauză. “Încă un carcinom celular. A dispărut acum, mulţumită Dr. Albom şi Dr. Arian. VĂ ROG! VĂ ROG! Folosiţi produse cu protecţie solară!”, a scris el pe Instagram.

Anul trecut, soţia starului de 45 de ani l-a convins să meargă la un dermatolog pentru a verifica pata de pe nasul său, aflând astfel că este vorba despre cancer. Prima intervenţie chirurgicală a avut loc pe 21 noiembrie, după care Hugh a ţinut să-şi anunţe fanii:“Mă simt uşurat, e bine, a dispărut cancerul şi-i sunt recunoscător soţiei mele că m-a forţat să merg la control…”.

FOTO WENN, Instagram

Mai multe