FOTO Îţi plac bikinii marca Paris Hilton?

3 iunie 2013   News

Starleta ştie cum să-şi promoveze acareturile în mod eficient – doar cine s-ar descurca mai bine în rolul de model de costume de baie dacă nu însăşi creatoarea liniei de bikini? Iar Paris a ales locul perfect

Starleta ştie cum să-şi promoveze acareturile în mod eficient – doar cine s-ar descurca mai bine în rolul de model de costume de baie dacă nu însăşi creatoarea liniei de bikini? Iar Paris a ales locul perfect pentru a stârni atenţia: plajele din Hawaii.

Model, designer, cântăreaţă şi moştenitoarea lanţurilor de hoteluri Hilton, blonda de 32 de ani şi-a etalat trupul zvelt şi linia de bikini „Honey Bunch“ pe plaja din Honolulu, purtând doar accesorii, costumul de baie şi pantofi cu toc, combinaţia perfectă pentrui a stârni curiozitatea publicului. Fotografiile cu ea în propriile creaţii le-a urcat şi pe Instagram, unde a menţionat: „Abia am terminat cu conferinţa de presă şi interviurile televizate. Acum, înapoi la şedinţa foto pentru campania publicitară. Sunt atât e mândră de linia vestimentară!“.

Foto: Instagram

Mai multe