FOTO Iubita lui Bradley Cooper, goală în braţele altui bărbat!

3 martie 2015   News

Suki Waterhouse şi Bradley Cooper trăiesc o frumoasă relaţie de iubire de doi ani. Cea mai recentă apariţie a celor doi a fost la decernarea premiilor Oscar de anul acesta, unde Suki a purtat o rochie elegantă, de

Suki Waterhouse şi Bradley Cooper trăiesc o frumoasă relaţie de iubire de doi ani. Cea mai recentă apariţie a celor doi a fost la decernarea premiilor Oscar de anul acesta, unde Suki a purtat o rochie elegantă, de culoare roşie, marca Burberry.

Însă cum arta cere sacrificii, Suki a apărut recent într-un pictorial incredibil de sexy, pe care Bradley Cooper ar face bine să nu-l vadă. Modelul în vârstă de 23 de ani a apărut goală alături de muzicianul britanic George Le Page, în noua campanie a brandului Burberry.

În campania care promovează eşarfele Burberry, numită Kisses, iubita lui Bradley Cooper şi muzicianul britanic sunt surprinşi flirtând şi pozând în ipostaze intime.

Pictorialul a fost realizat în Londra, de către fotograful Mario Testino, sub îndrumarea directorului de creaţie, Christopher Bailey.

Mai multe