FOTO Ivanka Trump, din nou gravidă! Cum se bucură de sarcină?

29 septembrie 2015   News

Frumoasa fiică de 33 de ani a magnatului Donald Trump a anunţat că este pentru a treia oară însărcinată şi nici că se putea simţi mai fericită. Şi ea, şi controversatul ei tată au confirmat vestea pe reţelele sociale zilele trecute, pentru a înmuia fanii şi posibilii alegători americani, de ce nu?

Ivanka Trump a anunţat joia trecută că ea şi soţul ei, Jared Krushner vor primi pe lume al treilea copil în primăvara 2016, printr-un videoclip foarte emoţionant pe Facebook, în care a fost însoţită şi de copiii lor, Arabella (4) şi Joseph (2). Blondina, deşi e o femeie de afaceri celebră, împărtăşeşte de multe ori cu fanii ei poze de vacanţă sau evenimente care se întâmplă în viaţa ei personală.

Ieri, fericita mămică însărcinată a postat fotografii cu cei doi copii într-o livadă de meri, bucurându-se de maternitate cu toată voioşia. Şi aproape 13.000 de oameni au apreciat poza ei, pe lângă urările de sănătate pentru frumosul cuplu.

Şi Donald Trump, în vârstă de 69 de ani, şi-a exprimat bucuria că va fi bunic din nou: “Sunt atât de bucuros că fiica mea, Ivanka, a anunţat că va avea un copil în primăvară. Felicitări!” a scris el pe Twitter.

Jared (34), care deţine The New York Observer, şi Ivanka, care este vice-preşedinte al companiei tatălui ei, sunt căsătoriţi de 6 ani şi se pregătesc să aibă al treilea copil.

FOTO Instagram

Mai multe