FOTO Kate Moss a pozat nud la 40 de ani

3 decembrie 2013   News

Celebrul topmodel britanic a acceptat să apară pentru prima dată în paginile unei consacrate reviste pentru adulţi, pentru a marca 60 de ani de la lansarea respectivei publicaţii. Editorii i-au dedicat frumoasei britanice nici mai mult, nici mai puţin de 18 pagini cu poze sexy. Dar ceea ce e de apreciat este sincronizarea perfectă, căci, revista va putea fi cumpărată chiar atunci când Moss împlineşte 40 de ani.

Celebrul topmodel britanic a acceptat să apară pentru prima dată în paginile unei consacrate reviste pentru adulţi, pentru a marca 60 de ani de la lansarea respectivei publicaţii.

Ediţia din februarie 2014 a revistei Playboy o are pe copertă pe Kate Moss, îmbrăcată în celebrul costum de iepuraş.

Editorii i-au dedicat frumoasei britanice nici mai mult, nici mai puţin de 18 pagini cu poze sexy.

Dar ceea ce e de apreciat este sincronizarea perfectă, căci, revista, care sărbătoreşte astfel 60 de ani de la apariţie, va putea fi cumpărată chiar atunci când Moss împlineşte 40 de ani.

Pictorialul a fost realizat de Mert & Marcus, iar de styling s-a ocupat Alexander White, în timp ce machiajul a fost semnat Lucia Pieroni.

Cea mai cunoscută revistă pentru bărbaţi a fost lansată la începutul anilor '50 de Hugh Hefner, iar pe coperta primei ediţii a apărut legendara Marilyn Monroe.

Foto: Playboy

Mai multe