FOTO Kristen Stewart şi-a schimbat lookul! Vă place?

9 iulie 2014   News

După o perioadă în care nu s-a mai făcut remarcată nici prin stil, nici prin roluri de succes, actriţa de 24 de ani a făcut o nouă schimbare în viaţa ei, zicem noi, binevenită. Şi-a tuns buclele lungi şi a optat pentru

După o perioadă în care nu s-a mai făcut remarcată nici prin stil, nici prin roluri de success, actriţa de 24 de ani a făcut o nouă schimbare în viaţa ei, zicem noi, binevenită. Şi-a tuns buclele lungi şi a optat pentru o tunsoare bob scurt, foarte rebelă.

Marţi, Kristen a apărut la Săptămâna Modei de la Paris cu un look proaspăt, neconvenţional şi potrivit figurii sale. Părul cu mult mai scurt şi parţial vopsit în nuanţă portocalie - fiind nevoită să-l aibă astfel pentru interpretarea din filmul American Ultra – s-a potrivit foarte bine şi cu ţinuta ei albă complet.

Deşi noul look a fost mai degrabă un must-have pentru un alt rol, cel din viitorul “Equals”, unii susţin că acesta e un trend al actriţelor tinere, precum s-a întâmplat şi cu Jennifer Lawrence sau Shailene Woodley. Totuşi, o prinde de minune!

Fosta iubită a actorului Robert Pattinson a devenit şi imaginea casei de modă Métiers d’Art, anul trecut.

Cum vi se pare noul look al vedetei?

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe