FOTO Mai sexy decât J. Lo! Uite cât de bine arată actuala soţie a lui Marc Anthony

20 februarie 2015   News

Imediat după ce a divorţat de cântăreaţa Jennifer Lopez, Marc Anthony a cunoscut-o pe Shannon de Lima şi de atunci are ochi numai pentru celebrul model. Relaţia celor doi a evoluat vertiginos, iar anul trecut şi-au

Imediat după ce a divorţat de cântăreaţa Jennifer Lopez, Marc Anthony a cunoscut-o pe Shannon de Lima şi de atunci are ochi numai pentru celebrul model. Relaţia celor doi a evoluat vertiginos, iar anul trecut, în luna noiembrie, şi-au oficializat relaţia printr-o căsătorie în Republica Dominicană.

Din momentul în care s-au cunoscut, Marc Anthony (46) şi Shannon de Lima (26) trăiesc o fericită poveste de dragoste, iar asta se poate vedea şi-n cele mai recente apariţii ale lor.

Miercuri, Mark Anthony şi soţia sa şi-au făcut apariţia la un eveniment muzical din Los Angeles, unde au fost nedezlipiţi.

În ceea ce priveşte capitolul vestimentaţie, cei doi soţi au făcut o figură frumoasă, debordând de eleganţă. Astfel, Shannon a purtat o rochie albă, elegantă, cu o trenă impresionantă, iar Marc a purtat un costum asortat ţinutei soţiei sale.

Sursă foto: Getty Images

Mai multe