FOTO Mariah Carey: cele mai bune şi mai penibile momente

3 iunie 2014   News

Diva muzicii anilor 1990-2000 refuză cu stoicism să renunţe la statutul... ei bine, de divă. Odată cu migrarea spre spaţiul online actualizat din oră în oră, e lesne de înţeles de ce e atât e uşor să intrăm în viaţa personală a vedetelor, implicit a ei. Doar că, la 45 de ani, am spune că, în mod subtil, ar trebui mai multă grijă cu postările. Nu de alta, dar poţi să o dai foarte uşor în penibil.

Diva muzicii anilor 1990-2000 refuză cu stoicism să renunţe la statutul... ei bine, de divă. Odată cu migrarea spre spaţiul online actualizat din oră în oră, e lesne de înţeles de ce e atât e uşor să intrăm în viaţa personală a vedetelor, implicit a ei. Doar că, la 45 de ani, am spune că, în mod subtil, ar trebui mai multă grijă cu postările. Nu de alta, dar poţi să o dai foarte uşor în penibil. Foarte penibil, cum o să vedem în cele ce urmează.

22 decembrie 2013

Mariah ne-a făcut o surpriză foarte interesantă de Crăciun, când s-a pozat în cadou: în lenjerie intimă roşie, cu halatul de satin pe ea şi pantofiorii, desigur, cu puf roşu pe margine, ca-n romanele siropoase a la Danielle Steel.

8 februarie 2014

La gala BET Honors, Mariah a purtat o rochie neagră foarte frumoasă şi foarte decoltată. Mărinimoasă din fire, ne-a arătat cu ce se distrează Nick Cannon, soţul ei, seară de seară. Şi s-a mai urcat şi pe pian, doar-doar o da o notă de glamour momentului.

Welcome în Wonderland

Ţara Minunilor, cum s-ar zice. Cântăreaţa şi-a scos cea mai bună lenjerie intimă posibilă, de un negru lasciv, cu paharul de şampanie în mână, pentru a sărbători cu un pictorial controversat semnat Terry Richardson, pentru numărul de vară a revistei Wonderland.

Mariah în parc

Oare aşa petrece zilele normale de mers în parc cu copiii? În rochie de gală, legănându-se pe un scrânciob? Asta e cea mai recentă poză a divei.

Saint Patrick

De ziua Sfântului Patrick, Mariah a decis să ne arate, nu chiar în exclusivitate, generoasele sale forme trupeşti, într-o poză de Instagram în 3 poziţii. Am înţeles ideea.

Coperta albumului

Era de aşteptat ca aşteptările ei să fie mari: aşteptarea noastră nu era să o vedem editată în programe, slabă şi cu picioarele până în tavan, dar, expect the unexpected. Totuşi, trendul de-a subţia talia şi a lungi corpul e destul de comun la mai toate vedetele.

SAG Awards

În ianuarie, diva pop a fost printre puţinele care au ales ţinute ieftine şi care le-au pus în dezavantaj total. Iată exemplu. Decoltat şi scurt, regula spune una din două!

FOTO Instagram, Wenn

Mai multe