FOTO Mick Jagger, bunic şi străbunic în acelaşi an!

12 februarie 2014   News

Solistul trupei Rolling Stones se află într-o situaţie fericită, dar neobişnuită: fiica sa, Jade Jagger, în vârstă de 41 de ani, tocmai ce-a anunţat că este însărcinată în 6 luni! În acelaşi timp, şi fiica acesteia, Assisi – adică

Solistul trupei Rolling Stones se află într-o situaţie fericită, dar neobişnuită: fiica sa, Jade Jagger, în vârstă de 41 de ani, tocmai ce-a anunţat că este însărcinată în 6 luni! În acelaşi timp, şi fiica acesteia, Assisi – adică nepoata lui Mick – este gravidă în câteva luni! Amândouă vor naşte în 2014.

Designerul Jade Jagger a postat pe Instagram o fotografie cu ea şi burtica proeminentă, la care a scris mesajul: “Sunt fericită să vă anunţ că această bunică va deveni şi mămică, sunt gravidă în 6 luni! Bucurie dublă anul acesta!”. Fiica rockstarului de 70 de ani este căsătorită cu DJ-ul şi promoterul de festivaluri Adrian Fillary, care a cerut-o de nevastă în exuberanta insulă Goa, în ianuarie anul trecut.

Fiica ei, Assisi, are 21 de ani şi a anunţat anul trecut că va avea un copil cu iubitul ei – copil care va fi şi primul nepot al acesteia.

Mick Jagger are deja 7 nepoţi, iar acum va deveni pentru prima oară străbunic!

Jade şi Assisi Jagger, mamă şi fiică, amândouă însărcinate

FOTO WENN

Mai multe