FOTO Mihai Găinuşă, naş pentru băieţelul Oanei Ioniţă

8 aprilie 2014   News

Oana Ioniţă, fosta Bebeluşă de la “Cronica Cârcotaşilor”, a devenit, ieri, mămică pentru a doua oară. Micuţul Mihai Maxim, fiul acesteia şi-al soţului său, tenorul Florin Budnaru, a venit pe lume la ora 12:10 şi a cântărit 3,250

Oana Ioniţă, fosta Bebeluşă de la “Cronica Cârcotaşilor”, a devenit, ieri, mămică pentru a doua oară. Micuţul Mihai Maxim, fiul acesteia şi-al soţului său, tenorul Florin Budnaru, a venit pe lume la ora 12:10 şi a cântărit 3,250 kilograme.

Naşterea a decurs normal, iar Oana a ţinut să le mulţumească medicilor de la Spitalul Filantropia din Capitală, pe pagina sa de Facebook.

Naşul Mihai Găinuşă a ajuns într-un suflet la spital să-l vadă pe noul membru al familiei Budnaru. Cârcotaşul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el şi finii săi, Oana şi Florin, la care a adăugat următorul text: “Oana a livrat, Florin a recepţionat şi Naşu a constatat! Sa trăiască sănătos finul Maxim!”.

Mihai Găinuşă şi soţia sa Ioana îi sunt naşi de botez şi Isabelei, fetiţa Oanei dintr-o altă relaţie. Tot ei sunt şi părinţii spirituali ai cuplului Oana şi Florin Budnaru.

Mai multe