FOTO Mihai Morar, naş de botez în America

20 august 2015   News

Prezentatorul matinalului de la Radio Zu, dar şi al emisiunii de seară „Răi, da’ buni“ de la Antena 2 a avut o vară plină. S-a plimbat, a stat la soare, s-a distrat cu soţia şi cu fetiţe lui şi, recent, a ajuns în SUA, unde a fost naş.

Puţină lume ştia că Mihai Morar are o soră. Şi cu atât mai puţin faptul că Maria locuieşte în America.

Recent, Mihai a devenit unchi şi, cum era firesc, nu putea lipsi de la botezul nepotului său. Ba mai mult, el a fost desemnat şi părinte spiritual al micuţului, aşa că şi-a luat rolul foarte în serios, mai ales că familia şi-a dorit ca evenimentul să fie unul pur românesc.

E-adevărat că temperaturile din California nu erau diferite cu mult de cele de la Bucureşti, dar peisajul exotic nu i-a oprit pe cei din familia prezentatorului să aibă parte de o slujbă într-o biserică ortodoxă şi să se îmbrace în straie moroşene, care le-au adus aminte celor stabiliţi pe tărâm american de plaiurile natale.

„Am botezat un pui de moroşan pe pământ american. Dragă surioară, să îl creşti frumos!“, a fost comentariul care a însoţit instantaneul postat de Mihai pe pagina lui de socializare.

Iată şi câteva instantanee din vacanţa de o săptămână a familiei Morar în California. Într-una dintre fotografii o puteţi vedea şi pe Adelina Pestriţu, care tocmai s-a întors şi ea din Amercia. Foto: pagina personală

Mai multe