FOTO Miley Cyrus, topless la petreceri

9 septembrie 2014   News

Cu sânii fluturându-i vesel, abia acoperiţi minimalist de două cornete de îngheţată. Artista de 21 de ani s-a gândit să renunţe la hainele şi-aşa sumare în favoarea costumului Evei. Sau, mă rog, a jumătăţii superioare. Accesorizând lookul cu ochelari creionaţi de o ramă plină de pilule şi mult sclipici roz pe bust, Miley s-a prezentat la petrecerea de după defilarea colecţiei Alexander Wang

Cu sânii fluturându-i vesel, abia acoperiţi minimalist de două cornete de îngheţată. Artista de 21 de ani s-a gândit să renunţe la hainele şi-aşa sumare în favoarea costumului Evei. Sau, mă rog, a jumătăţii superioare. Accesorizând lookul cu ochelari creionaţi de o ramă plină de pilule şi mult sclipici roz pe bust, Miley s-a prezentat la petrecerea de după defilarea colecţiei Alexander Wang, la New York Fashion Week.

Controversata goliciune a petrecut alături de prietenele ei precum Kylie Jenner, Hailey Baldwin ori Gigi Hadid. Dar cine-a mai stat să le fotografieze pe acelea, când aveau această arătare deocheată în faţă?

Mai multe