FOTO Miranda Kerr, pictorial în stilul anilor `70

11 februarie 2015   News

Miranda Kerr a realizat de curând un pictorial penmtru reivsta australiană Bazaar, prin care vrea să demonstreze că e mai mult decât o faţă frumoasă şi un corp perfect.

Miranda Kerr a realizat de curând un pictorial penmtru revista australiană Bazaar, prin care vrea să demonstreze că e mai mult decât o faţă frumoasă şi un corp perfect.

După sutele de pictoriale în costume de baie pentru diferite branduri, manechinul în vârstă de 31 de ani a realizat o şedinţă foto diferită, în stilul anilor `70. Şi cum stilul anilor `70 era caracterizat prin creativitate şi libertate de exprimare, ţinutele purtate de Miranda în acest pictorial au fost uşor noncorformiste.

Stilul boho, atât de popular în rândul vedetelor internaţionale, a fost cel care a definit vestimentaţia adoptată de frumosul manechin de origine ausraliană în pictorialul pentru revista

. Pantalonii evazaţi, culorile puternice şi fusta mini n-au lipsit din ţinutele pe care le-a tot schimbat Miranda pentru această şedinţă foto.

Cu un machiaj discret şi o coafură simplă, Miranda a vrut să atragă atenţia asupra corpului bine tonifiat şi asupra picioarelor incredibil de lungi.

Mai multe