FOTO O recunoşti? Află ce vedetă arăta aşa în adolescenţă!

8 decembrie 2014   News

S-a născut în Ploieşti, însă celebritatea a cunoscut-o la Bucureşti. După ce a terminat UNATC-ul, sectia Coregrafia-Pedagogie, a decis să le predea lecţii de dans copiilor. Cu toate acestea, s-a făcut remarcată odată cu apariţia

S-a născut în Ploieşti, însă celebritatea a cunoscut-o la Bucureşti. După ce a terminat UNATC-ul, sectia Coregrafia-Pedagogie, a decis să dea lecţii de dans copiilor. Cu toate acestea, s-a făcut remarcată odată cu apariţia sa în emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima Tv, unde era atât dansatoare, cât şi coregraf. V-aţi dat seama despre cine este vorba?

Oana Ioniţă, cunoscută şi drept bebeluşa Oana, a postat zilele trecute pe o reţea de socializare câteva fotografii din copilăria şi adolescenţa sa. Fanii s-au dovedit a fi de-a dreptul încântaţi de gestul vedetei şi i-au răsplătit iniţiativa cu multe aprecieri şi comentarii.

“Am umblat printre fotografii şi am găsit nişte poze pe care nu le-am postat niciodată cu mine. Sunt simpatice... nici eu nu mă recunosc în cele mai multe!”, este mesajul pe care Oana l-a postat alăturat fotografiilor inedite.

La vederea acestor fotografii, fanii i-au spus Oanei că fetiţa sa în vârstă de 4 ani, pe nume Isabel, îi seamănă foarte bine. Vedeta are şi un băieţel pe nume Maxim, care s-a născut anul acesta, cu soţul său Florin Budnaru, tenorul de la Teatru de Operetă "Ion Dacian" din capitală.

Sursă foto: Facebook

Mai multe