FOTO Pamela Anderson la 18 ani, inocentă şi sexy înainte de-a fi vedetă Playboy

12 iunie 2014   News

Până să pozeze nud pentru o revistă internaţională pentru adulţi, cu silicoane în dotare şi botoxată, blonda era, de fapt, un soi de îngeraş brunet jucătoare de volei, cuminte

Până să pozeze nud pentru o revistă internaţională pentru adulţi, cu silicoane în dotare şi botoxată, blonda era, de fapt, un soi de îngeraş brunet jucătoare de volei, cuminte la şcoală, ca la 18 ani, să devină un model foarte sexy.

Dovadă stau pozele de acum 32 de ani, scoase la iveală de fostul ei iubit din liceu, Ty Anderson, care a ţinut să-i imortalizeze evoluţia.

În seria de fotografii dezvăluită de MailOnline, Ty ne-o arată pe Pam brunet, cu părul permanent, cu haine hip şi în genul anilor acelora, ’80, cu pulovere largi şi pantaloni cu talie înaltă.

Dar ce e mai interesant e că actual blondă siliconată de 50 de ani a pozat totuşi în lenjerie intimă la 18 ani, chiar şi topless, pentru prima oară în viaţa ei, pentru a-i oferi iubitului ei, Ty, un cadou special.

“Am fost dat pe spate. Pamela avea un corp fantastic şi ştiam că sunt un tip foarte, foarte norocos. Acele poze sunt de la prima ei şedinţă foto, arăta foarte bine. La 18 ani, formele ei au prins contur şi mai târziu, au făcut-o faimoasă. Noi ne-am bucurat de o relaţie fizică foarte intensă”, spune Ty despre vedeta serialului Baywatch. Cei doi s-au despărţit după perioada liceului, trimiţându-şi o perioadă scrisori de dragoste.

Apariţia blondei trecute prin operaţii cosmetice pe coperta Playboy a venit în 1989, pe când avea 21 de ani.

Vezi mai multe fotografii din adolescenţa vedetei, AICI

Mai multe