FOTO Photobombing cu vedete, la Oscar! Cine pe cine a luat peste picior?

4 martie 2014   News

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte,

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte, în timpul, cât şi după. Şi cu siguranţă am avut parte de multe surprize plăcute şi momente amuzante!

Printre "bufonii" simpatici s-au numărat mai ales Ellen DeGeneres, Jared Leto şi Benedict Cumberbatch, dar ce au făcut fiecare şi de cine "au îndrăznit să râdă" în fotografii? Să vedem!

Jared Leto i-a stricat poza actriţei Anne Hathaway, furându-i momentul de atenţie în faţa fotografilor. Dar artistul câştigător al trofeului pentru Cel mai bun actor în rol secundar o merita, deci fără supărare! A fost seara lui, de altfel...

Bill Murray a preferat să apară în fotografiile cu zâmbitoarea Selena Gomez, care târziu şi-a dat seama că e pândită din spatele său de marele actor. Starul de 63 de ani a mers pe principiul pinguinor din Madagascar: Smile and wave, boys, smile and wave...

Taylor Swift are obiceiul de a face photobombing destul de des, iar acum, victimele sale au fost modelele Karlie Kloss şi Gigi Hadid.

Pe Jessica Biel nu prea am observat-o în centrul atenţiei, de o bună bucată de vreme, însă pe Twitterul Academiei de Film a apărut într-o ipostază foarte uimită şi amuzantă. în care a fost "victima" colegei sale de breaslă, Anne Hathaway. Probabil Anne nu a vrut să fie mai prejos faţă de cel care a luat-o peste picior mai devreme, Jared Leto.

Marele Kevin Spacey, actorul din serialul House of Cards, s-a băgat şi el în seamă la Oscaruri, pozând alături de Ireland Baldwin, însă aceştia au fost repede luaţi cu asalt de figura lui Jared Leto, - care a vrut, pur şi simplu, de fericire, să fie alături de toată lumea în poze. Doar a luat primul său Oscar!

FOTO Twitter, Instagram, Reuters

Mai multe