FOTO Poza cu posteriorul lui Kate Middleton, un nou scandal la Casa Regală?

28 mai 2014   News

Uups, au făcut-o din nou. Fusta buclucaşă a lui Kate şi paparazzi aflaţi pe fază. Ei bine, un cotidian australian din grupul media al lui Rupert Murdoch a publicat o fotografie care dezvăluie posteriorul ducesei Kate, soţia prinţului William

Uups, au făcut-o din nou. Fusta buclucaşă a lui Kate şi paparazzi aflaţi pe fază. Ei bine, un cotidian australian din grupul media al lui Rupert Murdoch a publicat o fotografie care dezvăluie posteriorul ducesei Kate, soţia prinţului William, realizată în timpul călătoriei întreprinse de cuplul princiar în Australia, în aprilie.

Aşadar, cotidianul Sydney Daily Telegraph a publicat o fotografie îndrăzneaţă, care arată o parte din posteriorul ducesei de Cambridge, după ce rochia acesteia a fost ridicată de o pală de vânt, la puţin timp după ce Kate şi William au coborât din elicopter, în apropiere de Blue Mountains, lângă Sydney.

Totodată, acelaşi cotidian australian a calificat drept ridicolă autocenzura presei britanice în această chestiune. Cotidianul afirmă că presa britanică a refuzat să publice această fotografie din respect pentru familia regală şi consideră, într-un comentariu, că se respectă astfel un cod de etică arhaic.

"Este puţin ridicol să te aştepţi ca restul presei să procedeze la fel, în special într-un mediu în care nuditatea şi mercantilismul merg mână în mână", se arată în acelaşi ziar.

În 2012, tabloidul francez Closer a generat multe controverse după ce a publicat o fotografie cu Kate care făcea plajă topless, pe balconul unei proprietăţi private din sudul Franţei.

Mai multe