FOTO Primele poze oficiale de la nunta lui Kim Kardashian

27 mai 2014   News

Ştim deja că, weekendul trecut, Kim Kardashian şi Kanye West şi-au spus Da! E! News a dat detalii exclusive despre ceremonia fastuoasă care a avut loc sâmbătă, 24 mai 2014, în Italia, la Florenţa. O mulţime de membri ai familiei şi prieteni ai acestora au participat la

Ştim deja că, weekendul trecut, Kim Kardashian şi Kanye West şi-au spus Da! E! News a dat detalii exclusive despre ceremonia fastuoasă care a avut loc sâmbătă, 24 mai 2014, în Italia, la Florenţa.

O mulţime de membri ai familiei şi prieteni ai acestora au participat la evenimentul petrecut într-un cadru special: Forte di Belvedere, o cetate care datează din secolul al XVI-lea, situată pe un deal din apropierea râului Arno. Peisajul toscan şi zidurile cetăţii au format cel mai potrivit cadru pentru sărbătorirea căsătoriei lui Kim Kardashian cu Kanye West.

Întreaga familie a lui Kim a fost prezentă la acest eveniment important: surorile sale au ajutat-o la ultimele pregătiri pentru nuntă şi au organizat o petrecere a burlăciţelor pe măsură, iar tatăl ei vitreg, Bruce Jenner, a fost cel care a condus mireasa la altar.

Într-un interviu recent pentru publicaţia italiană La Nazione, Kanye a vorbit foarte frumos despre Florenţa: "este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume, iar pentru mine Florenţa e cel mai frumos loc din Europa", a declarat rapperul. Mai mult decât atât, Kanye a spus că este foarte posibil ca el şi Kim să o fi conceput pe fiica lor, North, “înconjuraţi de capodoperele Renaşterii”, atunci când au petrecut o vacanţă în Italia, cu ocazia aniversării celor 32 de ani ai lui Kim.

Kim a arătat minunat în rochia de mireasă, cu atât mai mult cu cât a încercat mai multe ţinute, cu ocazia şedinţei foto pentru coperta ediţiei din aprilie a revistei americane Vogue.

Foto: E! Entertainment Television

Mai multe