FOTO Raluca & Walter Zenga: Sărbătoare în familie

13 decembrie 2014   News

Samira, „bebeluşa“ frumosului cuplu româno-italian, a împlinit cinci ani, iar o aniversare în capitala exotismului, Dubai, nu poate fi altfel decât reuşită. Fetiţa crescută de la nouă luni pe plaiuri arabe, mai întâi în Arabia Saudită

Samira, „bebeluşa“ frumosului cuplu româno-italian, a împlinit cinci ani, iar o aniversare în capitala exotismului, Dubai, nu poate fi altfel decât reuşită.

Fetiţa crescută de la nouă luni pe plaiuri arabe, mai întâi în Arabia Saudită, apoi în Dubai, a avut parte de o petrecere aniversară cu tematică, la care şi-a invitat toţi prietenii de joacă şi colegii de la grădiniţă, motto-ul manifestării fiind „Prietenia este magică“. Mai mult, aniversarea a avut şi un simbol, Unicornul magic, creatura fantastică despre care fetiţa lui Walter Zenga ştie că poate împlini orice dorinţă. „Şi mici, şi mari deopotrivă ne-am simţit minunat, am mâncat popcorn cu sprinkles multicolore, vată de zahăr roz, mini hot-dogs, pizza făcută în casă şi un tort senzaţional, decorat cu mulţi ponei. Am avut parte de distracţie maximă: castel gonflabil şi «musca pe perete», un joc în care cei mici rămâneau suspendaţi pe un perete special, într-un costum cu adeziv, scaune muzicale şi tot felul de concursuri pe plajă“, ne-a făcut Raluca rezumatul unei zile de naştere de poveşti.

Deşi a primit numeroase cadouri, micuţa Samira a ales să nu le deschidă pe toate odată, ci câte unul pe zi, pentru a se bucura mai mult.

Walter Jr., băieţelul în vârstă de doi ani şi jumătate al soţilor Zenga, i-a declarat surioarei sale: „Te iubesc, Sami!“.

foto: arhiva personală

Mai multe