FOTO Rămasă fără iubit, Nicole Scherzinger pozează sexy!

2 martie 2015   News

De câteva săptămâni, Nicole Scherzinger este descumpănită, căci s-a despărţit de iubitul său de lungă durată, Lewis Hamilton. Însă, frumoasa cântăreaţa nu are de gând să stea în casă şi să plângă eşecul

De câteva săptămâni, Nicole Scherzinger este descumpănită, căci s-a despărţit de iubitul său de lungă durată, Lewis Hamilton. Însă, frumoasa cântăreaţa nu are de gând să stea în casă şi să plângă eşecul amoros prea mult.

De curând, aceasta a realizat un pictorial incendiar pentru o publicaţie americană, în care şi-a etalat formele apetisante, pentru a-i arăta fostului iubit ce a pierdut.

Astfel, Nicole Scherzinger a demonstrat încă o dată că are un corp perfect şi că nu se sfieşte să-l arate în ipostaze cât mai incitante.

Pentru shooting-ul inedit, Nicole a schimbat mai multe ţinute, dintre cele mai sexy. Mai întâi a fost înfăşurată în nişte făşii de culoarea marsala, care i-au acoperit sistematic părţile intime. Iar în alte fotografii, fosta solistă a trupei Pussycat Doll a purtat doar o pereche de pantaloni scurţi negri, cu talie înaltă, un colier statement, şi şi-a acoperit sânii cu mâinile.

Mai multe