FOTO Retrospectiva săptămânii: ce fac vedetele pe Instagram

27 octombrie 2014   News

Vorbim de Miley Cyrus – asociată cu o prostituată de Sinead O’Connor – care se crede un bad boy pervers, vorbim de Lea Michele care se împrieteneşte cu urşii şi de nelipsitele starlete Kardashian, care nici la nunta prietenilor lor nu se lasă până nu fac senzaţie. O mai avem şi pe Sofia Vergara, care îşi expune afinităţile personale, cât şi alte vedete dornice de atenţie.

O altă săptămână, cu alte apariţii interesante ale starurilor care ne împărtăşesc cu momente intime din viaţa lor, fie ele necesare au ba. Vorbim de Miley Cyrus – asociată cu o prostituată de Sinead O’Connor – care se crede un bad boy pervers, vorbim de Lea Michele care se împrieteneşte cu urşii şi de nelipsitele starlete Kardashian, care nici la nunta prietenilor lor nu se lasă până nu fac senzaţie. O mai avem şi pe Sofia Vergara, care îşi expune afinităţile personale, cât şi alte vedete dornice de atenţie. Şi să n-o uităm pe regina dramelor televizate, Torrrriiii Spelling!

Nu se putea ca surorile Kim şi Kourtney să nu afişeze cât mai multă piele, mai ales că au avut o ocazie specială: nunta unor prieteni deloc celebri, dar cărora sigur nu le-a picat bine datul în spectacol.

Actriţa Lea Michele se învaţă cu prezenţa animalelor sălbatice pe platourile de filmare. De la panică la râs e doar un pas!

Şi-n cele mai grele momente, vedeta profită pentru a-şi face reclamă la reality show-ul ei dramatic.

Simpatica Sofia Vergara ne arată ce pasiuni ascunse are: show-urile cu bărbaţi musculoşi care se dezbracă, spre deliciul femeilor. Înţelegem de ce este topită după iubitul ei cel nou, arătosul Joe Manganiello - e copia fidelă a acestor Magic Mikes.

Aşa se îmbracă Taylor Swift când vrea să se relaxeze, în cursele de avion, cu privirile pisicuţelor de pe halatul ei aţintite asupra călătorilor. Noroc că artista nu zgârie rău.

Mai multe