FOTO Rita Ora a căpătat, recent, câteva kilograme în plus!

24 iunie 2015   News

O fashionistă convinsă, Rita Ora nu se opreşte de la nimic atunci când vrea să aibă o apariţie stilish. Miercuri, cântăreaţa a fost fotografiată de paparazzi pe când intra într-o clădire din New York. Însă, marea noastră surpriză

O fashionistă convinsă, Rita Ora nu se opreşte de la nimic atunci când vrea să aibă o apariţie stilish. Miercuri, cântăreaţa a fost fotografiată de paparazzi pe când intra într-o clădire din New York. Însă, marea noastră surpriză nu a fost tocmai alegerea sa vestimentară, care oricum nu era de neglijat – vezi poză stânga, sus), ci faptul că silueta artistei părea mai rotunjoare decât o ştiam noi.

Parcă mai ieri o lăudam pe artistă pentru abdomenul ei plat şi pentru orele petrecute cu conştiinciozitate în sala de sport. Deci, ce s-a întâmplat cu el, Rita?

În fine, să nu spuneţi că suntem noi răutăcioşi, vă ataşez şi o fotografie de la un eveniment recent, la care Rita şi-a făcut apariţia în această rochie decupată, care a lăsat la vedere, probabil, mai multe decât şi-ar fi dorit ea să ne arate.

Sursa foto: Twitter / Hepta / Instagram

Mai multe