FOTO Rita Ora, schimbare de look şocantă!

15 mai 2015   News

Rita Ora este una dintre cele mai cameleonice artiste. Deşi blondul platinat şi buzele roşii era look-ul consacrat al artistei, aceasta nu se dă în lături de a experimenta şi alte trenduri. Dacă acum câteva luni, artista

Rita Ora este una dintre cele mai cameleonice artiste. Deşi blondul platinat şi buzele roşii era look-ul consacrat al artistei, aceasta nu se dă în lături de a experimenta şi alte trenduri. Dacă acum câteva luni, artista optase pentru granny look, vopsindu-şi părul în nuanţe cenuşii, acum cântăreaţa a renunţat la blondul platinat pentru un look şi mai dramatic.

Rita Ora a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care ea le dezvăluie fanilor transformarea şocantă prin care a trecut. Vedeta le-a mărturisit fanilor că şi-a dorit de mai multă vreme să-şi facă dreduri, aşa că n-a ezitat când a avut ocazia să-şi facă această schimbare.

Mândră de schimbarea fizică prin care a trecut, artista a încărcat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, cerându-le părerea fanilor săi în legătură cu decizia luată.

Voi ce spuneţi, îi stă bine?

Mai multe