FOTO Scandalos! Miley Cyrus pozează goală pentru o revistă

14 ianuarie 2015   News

Ceea ce se vrea a fi un shooting artistic, ce surprinde intimitatea unei vedete atât de controversate a devenit chiar opusul acestei idei. Şocul vine cu atât mai mult cu cât nu vedem nicio urmă de fotogenie sau simţ artistic în fotografiile provocatoare ce ne lezează cu atâta expunere.

Deşi termenul de “scandalos” o reprezintă în general pe tânăra cântăreaţă, cu noul pictorial din revista V a stabilit un nou record de vulgaritate la limita pornografiei. Ceea ce se vrea a fi un shooting artistic, ce surprinde intimitatea unei vedete atât de controversate a devenit chiar opusul acestei idei.

Şocul vine cu atât mai mult cu cât nu vedem nicio urmă de fotogenie sau simţ artistic în fotografiile provocatoare ce ne lezează cu atâta expunere.

Poate că feministele tind să spună că Miley Cyrus doar îşi manifestă curajul, libertatea, mândria de-a avea acest corp, cu bune şi rele, însă greu de crezut că aici e cazul de astfel de resorturi interioare. Artista de 22 de ani este pur şi simplu adepta extremelor şi sclava disperării. Sub imaginea de copil teribil încă stă o fată care suferă şi care-şi caută identitatea, într-o lume unde sexul vinde ca pâinea caldă. Dar să nu mai divagăm.

Nu ştim sigur dacă seria de fotografii Polaroid, realizată în timpul turneului Bangerz, de către prietena acesteia, Chezene Thomas, l-a deranjat pe iubitul lui Miley, Patrick Schwarzenegger, fiul marelui actor Arnold Schwarzenegger – acesta sigur fumegă de nervi.

Şi parcă-parcă ne-aduce aminte de o Madonna mult mai tânără, căci şi cadrele sunt inspirate din anii ’60, anii hippie, jucându-se în grădina cu flori a casei sale din Los Angeles, hlizindu-se ca o nimfă în toată splendoarea ei de Evă. Cu atâta goliciunea în atâtea ocazii, ne întrebăm dacă blonda poartă vreodată haine sau are alergie la ele.

Unele poze sunt ceva mai reuşite, în sens artistic şi hipsteresc: poză cu animale, poză cu flori şi ochelari coloraţi, poză în pat, poză cu cărţi – bifate!

V Magazine

Mai multe