FOTO Schimbare drastică pentru Missy Elliott: vezi cât a slăbit artista!

21 octombrie 2014   News

O ştim de când lumea pe cântăreaţa de hip hop de 43 de ani, celebră pentru vocea impecabilă şi hiturile sale, într-o lume în care bărbaţii reuşesc mai des decât femeile: rapul şi muzica străzilor. De asemenea, de cele mai multe ori am văzut-o plinuţă,

O ştim de când lumea pe cântăreaţa de hip hop de 43 de ani, celebră pentru vocea impecabilă şi hiturile sale, într-o lume în care bărbaţii reuşesc mai des decât femeile: rapul şi muzica străzilor. De asemenea, de cele mai multe ori am văzut-o plinuţă, cu perioade scurte în care slăbea şi se îngrăşa din nou.

Dar de când a recunoscut, în 2011, pentru publicaţia People, că suferă de o boală autoimună ce atacă tiroida şi provoacă nervozitate şi pierderea în greutate, pe lângă alte simptome, Missy Elliott a stat în umbra reflectoarelor, făcând o pauză de la muzică şi monden.

Iar surpriza a venit de curând, cu o apariţie neaşteptată, total schimbată şi foarte plăcută. Rapperiţa a părut într-o stare foarte bună la evenimentul lui Alexander Wang pentru H&M.

Cântăreaţa de 43 de ani, care a colaborat cu greii industriei, a slăbit drastic – în jur de 35 kg – prin exerciţii fizice şi un stil de viaţă foarte sănătos. Din păcate, a recunoscut că boala Grave de care suferă este ceva cu care va trăi tot restul vieţii.

Just got off stage thanks @ALEXANDERWANGNY and @hmusa for having me perform I enjoyed

Just got off stage thanks @ALEXANDERWANGNY and @hmusa for having me perform I enjoyed

Mai multe