FOTO Se poartă topless în familia Smith?

13 mai 2014   News

Dacă fotografia cu Willow, fata de 13 ani a lui Will Smith, în pat cu un tânăr de 20 de ani la bustul gol, a stârnit reacţii controversate cum că ar fi instigat ori sugerat sexualitate, staţi să-l vedeţi şi pe fratele ei, de 15 ani, tot topless

Dacă fotografia cu Willow, fata de 13 ani a lui Will Smith, în pat cu un tânăr de 20 de ani la bustul gol, a stârnit reacţii controversate cum că ar fi instigat ori sugerat sexualitate, staţi să-l vedeţi şi pe fratele ei, de 15 ani, tot topless, dar cu o altă adolescentă, Kylie Jenner, tot în pat!

Vor să demonstreze ceva copiii Smith? Poate maturitate?

Acum o săptămână, Willow a postat o fotografie cu ea în pat, alături de actorul Moises Arias, fiind nevoie ca mama copiilor lui Will să ia atitudine: “e o explozie artistică”, a spu ea, “distracţie inocentă”.

Acum o poză similară, dar cu fratele ei, Jaden, împreună cu presupusa sa iubită, fata lui Kris Jenner. Şi acesta apare fără tricou, părând a fi îmbrăcat doar cu o pereche de boxeri Calvin Klein. Jenner ţine mâna pe el, în spatele lui, pe pat. Ambele poze postate la doar o săptămână diferenţă sunt alb-negru.

Şi dacă Willow insista că Moises e doar prietenul ei bun, la fel ca şi Kylie pentru Jaden, începem parcă să ne-ndoim…

Mai multe