FOTO Se vinde Neverland-ul!

29 mai 2015   News

La şase ani de la trecerea în nefiinţă a lui Michael Jackson, fosta reşedinţă californiană a megastarului şi casa în care au copilărit cei trei urmaşi ai săi a fost scoasă în vânzare contra sumei de 100 milioane de dolari.

La şase ani de la trecerea în nefiinţă a lui Michael Jackson, fosta reşedinţă californiană a megastarului a fost scoasă în vânzare contra sumei de 100 milioane de dolari.

Ferma Neverland – denumită astfel după insula magică din povestea pentru copii „Peter Pan“ – este fosta reşedinţă a Regelui Muzicii Pop, între anii 1988 şi 2005.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008, cei trei copii ai megastarului - Prince, Paris şi Blanket -, dar şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

Amenajată pe o o suprafaţă de 10,9 kilometri pătraţi, Neverland a fost rebotezată Sycamore Valley Ranch. Deşi animalele din grădina zoologică pe care o amenajase Michael Jackson au fost evacuate de multă vreme, la Neverland pot fi admirate în continuare ceasul floral şi un tren pe şine, care face turul proprietăţii.

Situată în Los Olivos, la o distanţă de aproximativ 65 de kilometri de Santa Barbara, proprietatea include o vilă cu şase dormitoare, o grădină impresionantă şi două case de oaspeţi, precizează publicaţia The Wall Street Journal.

Proprietatea deţine şi un cinematograf privat cu o sală de 50 de locuri şi o scenă ce include o trapă, folosită în timpul unor spectacole de magie.

Michael Jackson a cumpărat ferma Neverland atunci când se afla pe culmile gloriei, în 1987, cu suma de 19,5 milioane de dolari, şi a transformat-o într-o reşedinţă spectaculoasă, care includea un parc de distracţii, magazine cu dulciuri, un trenuleţ pe şine, un cinematograf şi o grădină zoologică.

Foto: Hepta

Mai multe