FOTO Selena Gomez, vacanţă de vis pe Riviera Franceză

24 iulie 2014   News

Tânăra artistă a împlinit 22 de ani marţi, ocazie cu care a profitat la maximum de libertate şi a plecat într-o vacanţă cu noii ei prieteni, Cara Delevingne şi Tommy Chiabra, pentru a petrece pe yaht

Tânăra artistă a împlinit 22 de ani marţi, ocazie cu care a profitat la maximum de libertate şi a plecat într-o vacanţă cu noii ei prieteni, Cara Delevingne şi Tommy Chiabra, pentru a petrece pe yaht şi a se scufunda în apele mării, pe coasta Saint-Tropez, departe de tot.

Selena Gomez overboard!!! http://t.co/5JmshK2677 pic.twitter.com/bo5WGWvOXM — Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) July 24, 2014

Selena Gomez overboard!!! http://t.co/5JmshK2677 pic.twitter.com/bo5WGWvOXM

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) July 24, 2014

Se presupune că Tommy şi Cara sunt iubiţi, după despărţirea acesteia de Michelle Rodriguez, care s-a orientat la rândul ei spre un bărbat: Zac Efron.

Selena şi Cara pare c-au devenit prietene foarte bune, având în vedere pozele din escapada pe mare, unde au făcut sărituri de la înălţime. Cu o noapte înainte, toţi prietenii cântăreţei s-au distrat în oraş – poate şi pentru a uita de Justin Bieber.

Din vacanţa aniversară a lipsit, însă, Taylor Swift, cea mai bună prietenă a Selenei, care însă a postat o fotografie pe Instagram cu iniţiala S ca medalion, în cinstea acesteia.

Selena Gomez ships out with Cara Delevingne http://t.co/Ux9ewjdE1U — TMZ (@TMZ) July 23, 2014

Selena Gomez ships out with Cara Delevingne http://t.co/Ux9ewjdE1U

— TMZ (@TMZ) July 23, 2014

Mai multe