FOTO Serena Williams, joc de tenis în stilettos

22 august 2014   News

Jucătoarea de tenis numărul 1 în lume a jucat o partidă de tenis cu gazda emisiunii The Late Show, David Letterman. Aşadar, nu are rost să ne întrebăm cine a câştigat. Cu totul mai interesant a fost jocul în sine, nu rezultatul, căci Serena a preferat sandalele cu toc, o fustă sexi şi mulată şi un top provocator ce i-a dezvăluit

Jucătoarea de tenis numărul 1 în lume a jucat o partidă de tenis cu gazda emisiunii The Late Show, David Letterman. Aşadar, nu are rost să ne întrebăm cine a câştigat. Cu totul mai interesant a fost jocul în sine, nu rezultatul, căci Serena a preferat sandalele cu toc, o fustă sexi şi mulată şi un top provocator ce i-a dezvăluit abdomenul intens sculptat.

Tenismana de 32 de ani a dat tot ce-a avut mai bun, în faţa Teatrului Nokia din New York, înainte să participe la emisiunea lui Letterman, unde a atras toate privirile cu formele sale generoase.

Mai-mai că ar putea concura cu Kim Kardashian! Campioana s-a descurcat lejer pe “teren” şi cu stilettos, ba chiar a intrat atât de mult în febra tenisului, că o minge a ajuns în geamul unui magazin.

Partida s-a încheiat în favoarea Serenei, evident, iar Letterman (67) i-a sărutat mâna ca mulţumire pentru joc. Cei doi au discutat în cadrul emisiunii.

FOTO WENN

Mai multe