FOTO Shirley Temple era un toboşar remarcabil! Fiica ei i-a moştenit talentul muzical, dar a căzut în patima drogurilor

18 decembrie 2021   News

La începutul secolului al XX-lea, când Statele Unite simţeau din plin Marea Criză, o fetiţă simpatică foc le aducea oamenilor zâmbetul pe buze. În anii ’30, Shirley Temple era revelaţia marilor ecrane, publicul, pur şi simplu, nu se putea sătura de copilul-minune care cucerea inimile tuturor.   

Pe măsură ce au trecut anii, însă, şi fetiţa s-a transformat într-o adolescentă, succesul ei s-a diminuat, motiv pentru care a început să ducă viaţa unei tinere obişnuite din California. S-a reprofilat şi a devenit un nume cunoscut în politică şi diplomaţie. S-a stins din viaţă în 2014, la 85 de ani, din cauza unei pneumonii, şi, privind lucrurile retrospectiv, viaţa ei a fost cât se poate de împlinită. Chiar şi în ciuda problemelor întâmpinate cu cel mai mic copil al ei...

Faimoasă datorită succesului avut în copilărie, Temple a ajuns să aibă propriii copii, trei la număr, unul cu primul soţ şi ceilalţi doi, cu cel de-al doilea partener de viaţă. Cu toate că cele trei progenituri au rămas într-un con de umbră, mare parte din viaţa lor, au participat cu toţii, alături de mama lor, într-un episod din "Shirley Temple Storybook", din 1958.

Despre primii doi copii ai legendarei vedete nu se ştiu prea multe, încă cel mic, pe nume Lori Black, a urmat exemplul mamei şi a ales o carieră cu expunere în lumina reflectoarelor. Din păcate, Lori n-a ajuns niciodată la fel de cunoscută ca mama ei, în ciuda faptului că i-a moştenit până şi talentul muzical.

Metal Injection susţine că Lori şi-a schimbat numele, în decursul anilor ’80, în Lorax şi a intrat în forţă pe scena rockului punk. A avut o relaţie amoroasă cu Buzz Osbourne, de la The Melvins, şi şi-a etalat priceperea pe mai multe albume, fiind o chitaristă bass talentată. De fapt, talentul muzical l-a moştenit chiar de la mama ei, care ştia foarte bine să cânte la tobe, lucru necunoscut nici măcar de fanii ei.

Însă, cariera lui Lori n-a ajuns prea departe. Şi asta din cauza dependenţei de droguri. În 1993, Lorax a fost arestată pentru posesie de heroină şi trimisă la reabilitare. The Daily Mail susţine că în 2014 reuşise deja să se lase de droguri, şi-a schimbat anturajul, a renunţat la muzică şi s-a apucat de făcut fotografii.

Iar cea care a ajutat-o să se lase de droguri a fost nimeni alta decât mama ei, Shirley Temple.

Foto - Profimedia

Mai multe