FOTO Sienna Miller s-a ales cu un ochi vânăt

11 martie 2015   News

Pozele cu ochiul vânăt al actriţei britanice au făcut înconjurul lumii şi a creat isterie în rândul fanilor, care s-au gândit la cele mai rele scenarii. Însă înainte ca acest incident să ia amploare, Sienna Miller a clarificat lucrurile.

Pozele cu ochiul vânăt al actriţei britanice au făcut înconjurul lumii, şi a creat isterie în rândul fanilor, care s-au gândit la cele mai rele scenarii. Însă înainte ca acest incident să ia amploare, Sienna Miller a clarificat lucrurile.

Se pare că motivul incidentului neplăcut a fost neatenţia actriţei care s-a ales cu un ochi vânăt şi tăieturi pe faţă în urma unui spectacol susţinut zilele trecute, pe Broadway. Actriţa s-a lovit de un element de decor, din cauza luminii slabe din încăperea respectivă.

Ulterior, actriţa a postat pe contul său de socializare o fotografie cu rănile rezultate în urma accidentului din timpul show-ului ”Cabaret” şi a explicat că totul s-a petrecut din cauza unei neatenţii de moment, deci nici urmă de violenţă sau alte lucruri urâte.

Mai multe