FOTO Sinead O’Connor, schimbare de look neaşteptată!

3 iunie 2014   News

Odată cu anunţul noul ei album, cântăreaţa de 47 de ani are o revenire spectaculoasă fizic! Fotografiile de promovare a albumului “I’m Not Bossy, I’m the Boss”, al zecelea din cariera ei, ilustrează o nouă latură a artistei: puternică, provocatoare, seducătoare, sexy chiar!

Odată cu anunţul noul ei album, cântăreaţa de 47 de ani are o revenire spectaculoasă fizic! Fotografiile de promovare a albumului “I’m Not Bossy, I’m the Boss”, al zecelea din cariera ei, ilustrează o nouă latură a artistei: puternică, provocatoare, seducătoare!

Titlul albumului a fost inspirat de campania de susţinere a femeilor ca lideri egali în drepturi cu bărbaţii, “Ban Bossy” de Sheryl Sandberg – o campanile chiar foarte bună, în care se încearcă educarea publicului în privinţa discriminării unei femei.

“Iniţial, aveam un titlu diferit, The Vishnu Room”, spune Sinead, o hippie veritabilă. “Dar acum câteva luni, când am auzit fraza «Nu o fac pe şefa, sunt şefa», mi-am dorit să redenumesc albumul, de vreme ce într-adevăr, e greu ca o femeie să fie văzută 100% ca un lider”. Deşi la început, nu a putut schimba titlul, când artista a trimis pozele promoţionale precum cea pe care o vedeţi, compania de discuri a dorit să schimbe şi coperta albumului, dar şi titlul pe care l-am dorit.

FOTO Wenn

Mai multe