FOTO Stacy Keibler, fosta iubită a lui Clooney, şi-a găsit soţ!

9 martie 2014   News

Cu siguranţă starul de cinema de 52 de ani nu se aştepta ca fosta lui iubită mai tânără, Stacy, să îi găsească deja un înlocuitor - şi chiar unul care i-a devenit soţ! Pe 8 martie, fostul model de 34 de ani s-a căsătorit în

Cu siguranţă starul de cinema de 52 de ani nu se aştepta ca fosta lui iubită mai tânără, Stacy, să îi găsească deja un înlocuitor - şi chiar unul care i-a devenit soţ! Pe 8 martie, fostul model de 34 de ani s-a căsătorit în secret cu Jared Pobre, iubitul ei de 39 de ani, în Mexic, în priveliştea romantică a unui apus de soare, pe malul mării.

Fosta iubită a lui Clooney - cu care a stat aproape doi ani de zile, până s-au despărţit în iulie 2014 - a ales Ziua Femeii pentru a deveni soţie pentru prima oară, căsătorindu-se cu cel cu care a formează un cuplu de jumătate de an, în deplin secret, doar alături de familie.

"Fericirea mea e de nedescris!", ar fi declarat ea pentru revista People. "Căsnicia este legătura supremă a iubirii şi prieteniei. Înseamnă să ai toată încrederea şi speranţa într-o persoană despre care crezi că e sufletul tău pereche".

"Amândoi am simţit că marea zi ar trebui să fie foarte specială şi chiar aşa a fost. Un amestec de romantism, linişte, frumuseţe, unitate şi multă dragoste", a continuat Stacy, referitor la marele eveniment din weekend.

Stacy şi Clooney s-au despărţit amiabil, conform spuselor fostului model: "Nu s-a întâmplat nimic dramatic între noi, lucrurile au rămas OK între noi". Mai mult, a susţinut că nu-şi dorea copii sau un mariaj cu actorul. "E ultimul lucru la care mă gândesc", a mai spus ea.

În schimb, cu Jared, Stacy este prietenă de mai bine de 5 ani, dar idila s-a înfiripat în toamna anului trecut. Pentru amândoi, este prima oară când ajung la altar.

FOTO Instagram

Mai multe