FOTO Thalía, complet schimbată

8 ianuarie 2015   News

Nici n-am recunoscut-o, cu acest machiaj fad şi cu pletele blonde. Unde s-a ascuns acea chica latina, idolul unei generaţii care a crescut pe ritmuri de „Amor a la mexicana“ şi „Piel morena“?

Nici n-am recunoscut-o, cu acest machiaj fad şi cu pletele blonde. Unde s-a ascuns acea chica latina, idolul unei generaţii care a crescut pe ritmuri de „Amor a la mexicana“ şi „Piel morena“?

Frumoasa cântăreaţă şi actriţă de telenovele Thalía s-a retras de mulţi ani din showbiz, şi, după ce s-a căsătorit cu magnatul Tommy Motola, a făcut doi copii şi s-a dedicat familiei.

Totuşi, starul sudamerican mai poate fi văzut, rar ce-i drept, pe la diverse evenimente şi în cadrul unor campanii publicitare ori umanitare.

Deunăzi, artista mexicană a postat o fotografie în care fanii au identificat-o cu greu.

Schimbarea de look a apărut după un pictorial realizat pentru ediţia din ianuarie a unei reviste de modă din Mexic.

vezi aici cel mai nou pictorial al ei

De altfel, în 2014, ea a mai încercat şi alte schimbări de look.

Thalía a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. În următorii ani, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

Thalía şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscuta pentru seriale precum “Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994), “Maria, la del Barrio” (1995) sau “Rosalinda” (1999). Ultimul film în care a jucat a fost „Mambo Cafe“ (2000).

Get your own valid XHTML YouTube embed code

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola. Cei doi au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae (7), şi un băieţel, Matthew Alejandro (3 ani şi jumătate).

Pe parcursul carierei, Thalía, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.

Foto: pagina oficială

Mai multe