FOTO Ţi-o aminteşti? Meryl Streep, suplă, sexy şi cu părul lung

5 martie 2014   News

În vârstă de 64 de ani, Meryl Streep este o doamnă plăcută, cu o frumuseţe aparte, dublată de inteligenţă şi talent. Mare talent, chiar, având în vedere că aproape orice rol al faimoasei actriţe este nominalizat la Oscar. Puţini dintre cei care admiră astăzi o Meryl matură, în filme precum August Osage County, şi-o aduc aminte

În vârstă de 64 de ani, Meryl Streep este o doamnă plăcută, cu o frumuseţe aparte, dublată de inteligenţă şi talent. Mare talent, chiar, având în vedere că aproape orice rol al faimoasei actriţe este nominalizat la Oscar.

Puţini dintre cei care admiră astăzi o Meryl matură, în filme precum August Osage County, şi-o aduc aminte sau au avut ocazia s-o vadă pe actriţă în rolurile ei din tinereţe, la fel de apreciate. „Alegerea Sofiei“sau „Iubita locotenentului francez“sunt doar câteva dintre filmele în care putem admira o Meryl fascinantă şi sensibilă, cu o frumuseţe clasică, aşa cum rar mai vedem în peliculele contemporane.

Celor care nu cunosc decât imaginea conservatoare afişată astăzi de actriţă pe covorul roşu le propunem să se întoarcă în timp şi să vizioneze albumul nostru cu fotografii vechi.

Mai multe