FOTO Ţinuta incredibil de cuminte pe care a purtat-o Rihanna

17 februarie 2015   News

Rareori renunţă la vestimentaţia provocatoare, iar atunci când o face optează pentru ţinute în stilul baggy care o trimit imediat în anonimat. Însă de data aceasta, Rihanna a demonstrat că ştie să se îmbrace adecvat unui eveniment

Rareori renunţă la vestimentaţia provocatoare, iar atunci când o face optează pentru ţinute în stilul baggy care o trimit imediat în anonimat. Însă de data aceasta, Rihanna a demonstrat că ştie să se îmbrace adecvat unui eveniment, şi totodată să capteze atenţia.

Prezentă la show-ul lui Zac Posen, cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a purtat o rochie mulată, de culoare vişinie, cu un decolteu adând în V, care i-a scos în evidenţă, atât cât trebuie, formele corpului său.

Şi la capitolul accesorii, Rihanna s-a descurcat de minune. A purtat o pereche de sandale cu o singură bretea, de aceeaşi culoare precum rochia, şi a făcut abstracţie de geantă, pentru a nu încărca ţinuta.

Însă, nu a ţinut cont de acest lucru şi-n cazul bijuteriilor. Ca de obicei, Rihanna a optat pentru o pereche de cercei ovali şi o mulţime de inele şi brăţări, care nu au deranjat foarte tare, însă puteau să lipsească.

În ceea ce priveşte machiajul ales a fost unul discret, potrivit ţinutei şi ocaziei. Coafura nu a fost tocmai una de efect, poate că ar fi venit mai bine un coc simplu, însă nu a fost o alegere greşită.

Mai multe