FOTO Tommy Lee, bătut măr de fiul său şi al Pamelei Anderson

7 martie 2018   News

Toboşarul formaţiei Motley Crue a fost atacat luni seară de fiul lui şi al Pamelei, Brandon

Şi a postat imaginea de mai jos, pentru a ne arăta rezultatele violenţei propriului fiu. Brandon ar fi fost beat şi şi-ar fi luat tatăl la pumni... "Logodnica mea şi cu mine eram în dormitorul nostru, când fiul meu, Brandon, s-a năpustit în cameră şi m-a atacat. I-am cerut să plece din casă şi atunci m-a lovit până m-a lăsat inconştient. Apoi a fugit de poliţie. Ăsta e purul adevăr", a povestit Tommy Lee.

Tommy Lee şi rezultatele presupusei agresiuni a fiului

Muzicianul Tommy Lee

De partea cealaltă, surse apropiate lui Brandon susţin contrariul: cel beat criţă ar fi fost Tommy, iar Brandon n-ar fi făcut decât să se apere când tatăl lui a sărit la bătaie.

"Mi-e frântă inima. Degeaba le dai copiiilor tăi tot ce-au visat în viaţă, tot se întorc împotriva ta", a comentat rockerul cu amărăciune lângă poza pe care a postat-o cu buza lui umflată. De partea cui să fie dreptatea? Trecutul lui Tommy nu este deloc în favoarea lui. Pamela Anderson însăşi a trecut prin furcile caudine ale violentului rocker în timpul căsniciei lor dintre 1995 şi 1998. De altfel, Pam a povestit chiar weekendul trecut, la emisiunea lui Piers Morgan, cum a fost o victimă a violenţei domestice în timpul acelor trei ani de coşmar.

Pamela Anderson, Tommy şi fiul Brandon, în 1997

Brandon şi mama sa, Pamela

Mai multe