FOTO Uite ce familie frumoasă are actorul Alec Baldwin!

8 iulie 2015   News

Alec Baldwin este un om împlinit. Are o carieră de succes şi o familie minunată, acum trei săptămâni devenind pentru a treia oară tată. La cei 57 de ani ai săi, celebrul actor schimbă scutece fără probleme,

Alec Baldwin este un om împlinit. Are o carieră de succes şi o familie minunată, acum trei săptămâni devenind pentru a treia oară tată. La cei 57 de ani ai săi, celebrul actor schimbă scutece fără probleme, bucurându-se din plin de poziţia proaspăt tătic, iar asta se vede şi din pozele postate de soţia sa pe reţelele de socializare.

Hilaria are un ajutor de nădejde în persoana soţul său, Alec Baldwin, acesta fiind extrem de îndemânatic în ceea ce priveşte îngrijirea unui nou-născut.

Desigur, experienţa îşi spune cuvântul, având în vedere că actorul mai are un fiică de doi ani cu soţia sa actuală, dar şi o fiică de 19 ani din prima căsătorie cu actriţa Kim Basinger, pe nume Ireland Baldwin.

Cert este că toate fotografiile postate pe reţelele de socializare de către soţia actorului demonstrează ce familie frumoasă are Alec şi cât de implicat este în creşterea copiilor săi.

Sursa foto: Hepta / Instagram

Mai multe