FOTO Uite cum arată John Goodman după ce a slăbit aproape 90 kg!

16 noiembrie 2016   News

Celebrul actor de comedie, care a făcut carieră tocmai datorită şarmului său ultraponderal, a slăbit uluitor de mult în ultima vreme

Aşa arăta Goodman în 2009.

Goodman a slăbit surprinzător de mult.

O performanţă cu atât mai greu de obţinut la vârsta de 64 de ani. Anul trecut pe vremea asta, John slăbise 50 de kilograme. Dar de-atunci, a continuat să piardă în greutate, iar acum, deşi actorul pare într-o formă de zile mari şi cu un aspect mult întinerit, au apărut voci care se tem pentru sănătatea lui, fiindcă a slăbit prea mult.

Actorul avea în anul 2000 181 de kilograme.

În 2010, Goodman cântărea nici mai mult nic mai puţin decât 181 de kilograme. Acum a ajuns la jumătate, o înfăţişarea cu care spectatorii îl pot vedea în show-ul de pe Broadway The Front Page. Unii experţi susţin că după o viaţă în care organismul a fost obişnuit cu o anumită greutate, o scădere aşa drastică creşte riscul anumitor boli şi a atacului de cord. Cu atât mai mult cu cât nu e prima dată când Goodman slăbeşte mult. Starul s-a luptat toată viaţa cu greutatea lui - dacă în 1993 avea 131 de kilograme, ulterior a avut o scurtă perioadă în care a slăbit 30 de kilograme, urcând apoi la 181 de kilograme. "Trece de la o extremă la alta", comentează un prieten îngrijorat de efectul Yo-Yo asupra sănătăţii lui. Cu atât mai mult cu cât ştie strategia periculoasă de slăbit a lui Goodman: se înfometează pur şi simplu. După care dă iama în pizza, cartofi prăjiţi, eclere şi bere... De data aceasta, actorul a recurs, însă, şi la chirurgie, trecând printr-o operaţie de bypass gastric. "După ce i se va îndepărta banda gastrică, va trebui totuşi să poată să mănânce ca Audrey Hepburn", a comentat un doctor nutriţionist pentru Radar Online.

Spectatorii show-ului său de pe Broadway sunt uimiţi de transformarea starului.

Foto: Getty, Radar

Mai multe