FOTO Uite cum arată Uma Thurman nemachiată!

10 aprilie 2015   News

După o săptămână petrecută la soare pe insula St. Barts, Uma Thurman s-a întors să înfrunte frigul din New York. Aceasta a fost fotografiată miercuri de paparazzi pe când se bucura de o plimbare lejeră prin Manhattan în compania fiicei sale

După o săptămână petrecută la soare pe insula St. Barts, Uma Thurman s-a întors să înfrunte frigul din New York. Aceasta a fost fotografiată miercuri de paparazzi pe când se bucura de o plimbare lejeră prin Manhattan în compania fiicei sale în vârstă de 16 ani, Maya Thurman Hawke.

A profitat cât a putut de timpul liber, însă acum actriţa din The Dangerous Liasison s-a întors la activităţile cotidiene. Aceasta şi-a petrecut toată ziua în compania fiicei sale adolescente, mergând împreună la shopping şi împărţind o cafea.

Ca de obicei, actriţa în vârstă de 44 de ani a optat pentru un outfit lejer, o coafură uşor neglijentă şi un ten neîncărcat. N-am putut să nu observăm cât de bine arată Uma chiar şi nemachiată. La 44 de ani, Uma pare că nu are nevoie de foarte multe artificii pentru a avea un ten curat şi luminos.

Din păcate, nu putem spune acelaşi lucru despre silueta actriţei, care a suferit ceva transformări de-a lungul anilor. În fotografiile surprinse în vacanţa din St. Barts, coprul vedetei pare invadat de celulită.

Foto: Hepta

Mai multe