FOTO Uite în ce hal arată Bruce Jenner! Fostul soţ al lui Kris Jenner de nerecunoscut!

4 decembrie 2014   News

Cea mai recentă apariţie a lui Bruce Jenner este de-a dreptul şocantă. Tatăl vitreg al lui Kim Kardashian îşi pune în aplicare planul de a deveni femeie. După episodul în care acesta a fost văzut cu o manichiura roz, iată că

Cea mai recentă apariţie a lui Bruce Jenner este de-a dreptul şocantă. Tatăl vitreg al lui Kim Kardashian îşi pune în aplicare planul de a deveni femeie. După episodul în care acesta a fost văzut cu o manichiura roz, iată că fostul atlet olimpic continuă să lucreze la look-ul său pentru a se asemănă cât mai mult cu cel al unei femei.

Zărit ieri pe străzile din Malibu, California, Bruce Jenner putea fi confundat foarte uşor cu o femeie. Cu o coadă prinsă şi cercei în urechi, fostul soţ al lui Kris Jenner a afişat un look efeminat. Şi asta nu e tot. Parcă şi pieptul lui Bruce pare că a suferit ceva transformări. Să fie vorba de vreun implant?

Nici capitolul manichiură nu a fost neglijat de Bruce. Acesta a optat, de această dată, pentru o manichiură French. Ţinuta a fost una lejeră, sport, potrivită pentru activităţile întreprinse de vedetă în acea zi.

Sursă foto: Hepta & Twitter

Mai multe