FOTO Vedete surprinse când mănâncă: amuzante sau penibile?

17 martie 2015   News

N-au cum să stea locului o clipă, nici când ar trebui să şadă blând şi să mestece în tihnă. Că vor, că nu vor, multe vedete ajung să facă feţe-feţe de dragul fanilor, al paparazzilor sau pur şi simplu că le place să se dea în spectacol şi să fie amuzante.

N-au cum să stea locului o clipă, nici când ar trebui să şadă blând şi să mestece în tihnă. Că vor, că nu vor, multe vedete ajung să facă feţe-feţe de dragul fanilor, al paparazzilor sau pur şi simplu că le place să se dea în spectacol şi să fie amuzante. Unele dintre ele, însă, habar n-au că sunt surrprinse în cele mai intime momente: când înfulecă ceva bun pe stradă.

Cum se prezintă favoriţii noştri din lumea showbizului în faţa fanilor, când iau masa: amuzanţi înadins sau puţin penibili?

Katherine Heigl nu se joacă şi nici nu glumeşte când vine vorba să-şi ia porţia de mâncare, când e flămândă. (stânga) În timp ce Jared Leto n-are nicio treabă: are cea mai bună inspiraţie în momentele în care se hrăneşte.

Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a fost surprinsă, săraca, în cel mai intim moment al zilei sale: când ia prânzul pe fugă - un iaurţel şi un sandviş e tot ce are nevoie, în deplină linişte.

De Ireland Baldwin nici n-are rost să comentăm, poza vorbeşte de la sine: cerşeşte atenţie maximă şi glume misogine cu selfie-ul în care ţuguie buzele pe o ingheţată. Chiar era nevoie?

Mischa Barton chiar a fost surprinsă comic când mânca la un restaurant, în compania cuiva. Şi cu siguranţă s-a bucurat de masă, dată fiind privirea pierdută şi buzele strânse de mulţumire.

Tot ce e legat de Miley Cyrus e cu susu-n jos. Chiar şi luatul mesei!

FOTO HEPTA

Mai multe