FOTO Vezi cât au crescut copiii vedetelor de la Hollywood!

10 iulie 2015   News

Cele mai drăgălaşe mogâldeţe ale vedetelor au crescut văzând cu ochii. Simpatici sunt şi-acum, când vedem şi cu cine seamănă mai mult! Singura fetiţă a clanului Beckham topeşte inimi! David e nedezlipit de ea

Cele mai drăgălaşe mogâldeţe ale vedetelor au crescut văzând cu ochii. Simpatici sunt şi-acum, când vedem şi cu cine seamănă mai mult!

Harper Beckham

Singura fetiţă a clanului Beckham topeşte inimi! David e nedezlipit de ea, Victoria o ia la prezentări de modă, iar cei trei fraţi mai mari o învaţă fotbal. O fashionista de 4 ani, care adoră să lovească mingea? Sună a viitor promiţător!

În 2013:

Click pe următoarea!

Knox & Vivienne Jolie-Pitt

Sunt cei mai faimoşi gemeni, dar şi cei mai interesanţi. Pe lângă genele moştenite de la Brad şi Angie, micuţii, care împlinesc şapte ani pe 12 iulie, sunt o pereche de creativi precoce. Viv se ocupă cu decorarea biroului mamei sale, în timp ce Knox e artistul casei: pictează şi creează bijuterii.

În 2012:

Willow Hart

Este simpatica junioară a lui Pink şi a soţului ei, Carey Hart. Recent, ni s-a oferit şansa rară de-a o vedea, acum deja măricică, la trei ani. Cu toate că adoră să probeze pantofii mamei sale, tot pasiunile tatălui le moşteneşte. Willow adoră motocicletele, spune chiar artista.

În 2011:

Maxwell & Ace Johnson

Era imposibil ca dintr-o familie de blonzi să nu rezulte doi copii la fel de angelici. Şi nici părinţilor nu le vine-a crede ce repede au crescut copiii!

Maxwell adoră să se joace cu machiajul mamei sale, la cei trei ani abia împliniţi, în timp ce Ace, de aproape doi ani, are o fire foarte activă, spune Jess.

foto: guliver/splash news/rex features/getty images, hepta

Mai multe