FOTO VIDEO Oscar 2014: Cele mai tari momente ale serii

3 martie 2014   News

Era imposibil ca cea mai strălucitoare, importantă şi mult-aşteptată ceremonie de premiere să nu ne pregătească surprize şi clipe memorabile, momente hilare sau surprinzătoare. Academia de Film i-a premiat pe cei mai buni dintre cei mai buni, din lumea fascinantă a cinematografiei, gala Oscarurilor 2014 fiind, într-adevăr, cel mai somptuos eveniment al anului, la Hollywood. Dar să facem o incursiune în culisele serii de aseară, cu secvenţele sale savuroase!

Era imposibil ca cea mai strălucitoare, importantă şi mult-aşteptată ceremonie de premiere să nu ne pregătească surprize şi clipe memorabile, momente hilare sau surprinzătoare. Academia de Film i-a premiat pe cei mai buni dintre cei mai buni, din lumea fascinantă a cinematografiei, gala Oscarurilor 2014 fiind, într-adevăr, cel mai somptuos eveniment al anului, la Hollywood.

Dar să facem o incursiune în culisele serii de aseară, cu secvenţele sale savuroase!

Momentul serii a fost selfie-ul făcut de Ellen, cu foarte mulţi actori înghesuiţi în ea - de altfel, şi cel mai puternic distribuit tweet al tuturor timpurilor!

If only Bradley's arm was longer. Best photo ever. #oscars pic.twitter.com/C9U5NOtGap — Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) March 3, 2014

If only Bradley's arm was longer. Best photo ever. #oscars pic.twitter.com/C9U5NOtGap

— Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) March 3, 2014

Momentul în care actorul Benedict Cumberbatch a decis să fie în centrul atenţiei, sărind în spatele trupei U2, exact când li se făcea o poză. Photobombing!

Momentul în care, din nou, Jennifer Lawrence se împiedică de rochia sa, la fel ca şi anul trecut. Însă din fericire, nu pe trepte, ci pe covorul roşu, înainte de-a apuca să intre la ceremonie. Evident, gazda serii, Ellen DeGeneres, nu s-a putut abţine să nu aduc aminte de asta în faţa publicului...

Momentul în care l-am prins pe Brad Pitt în timp ce înfuleca o felie de pizza, lângă iubita sa, Angelina Jolie.

Momentul în care sărmanul Leo, care a pierdut iar în cursa unui Oscar pentru cel mai bun actor, cât şi Sandra Bullock, au fost luaţi prin surprindere de Ellen, care s-a furişat în spatele lor să îi sperie. Mai mult Leo a tresărit...

Momentul în care Pharrell a scos-o la dans pe câştigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Lupita Nyong'o, pe melodia Happy - cum credem că s-a şi simţit actriţa, aseară!

... la fel şi Amy Adams

... şi Meryl Streep

Momentul în care Ellen a comandat pizza, iar Brad Pitt a împărţit farfuriile.

... după care a colectat banii în pălăria lui Pharrell

Când Ellen a apărut îmbrăcată în Glinda, vrăjitoarea bună din Vrăjitorul din Oz.

Iată câteva secvenţe ale serii Oscarurilor:

Momentul în care Matthew a fost sărutat de soţia sa, Camilla, când a primit premiul pentru cel mai bun actor...

şi a primit şi sărutul din partea lui Leonardo DiCaprio, care a pierdut Oscarul în faţa lui.

Şi momentul în care regizorul Steve McQueen şi-a arătat fericirea de-a fi câştigat Oscarul pentru Cel mai bun film, cu producţia 12 Years a Slave. Felicitări!

FOTO: Buzzfeed.com, Reuters, capturi ABC, Twitter, MTV.

Mai multe