FOTO Will şi Kate au ieşit la plajă

18 aprilie 2014   News

Cuplul regal a ajuns azi, într-un sfârşit, şi pe una dintre superbele plaje australiene, denumită Manly Beach, acolo unde cei doi s-au întâlnit cu puştii care se antrenează pentru jobul de salvamar. Şi de unde au plecat cu o superbă

Cuplul regal a ajuns azi, într-un sfârşit, şi pe una dintre superbele plaje australiene, denumită Manly Beach, acolo unde cei doi s-au întâlnit cu puştii care se antrenează pentru jobul de salvamar. Şi de unde au plecat cu o superbă placă de surfing pentru micuţul prinţ George.

Pentru această ocazie, Kate a purtat o rochie albă de vară, cu broderie, creaţie a designerului Australian Zimmerman, şi o pereche de sandale cu platformă înaltă, încălţămintea ei preferată.

Kate şi William au fost însoţiţi pe plajă de primul ministru australianTony Abbott, cei trei având misiunea de a promova cluburile locale de salvamari.

Cu această ocazie, cei prezenţi pe plajă au putut vedea un moment àla Baywatch, când Kate a alergat pe malul mării, în sandalele ei destul de inconfortabile.

Foto: Getty Images

Mai multe