Fotografie de familie. Ronaldo, alături de iubita însărcinată şi de toţi copiii lui

13 iulie 2017   News

Cristiano Ronaldo are o familie frumoasă şi numeroasă! Gemenii Mateo şi Eva, veniţi pe lume graţie unei mame surogat, l-au făcut pe celebrul fotbalist cel mai fericit tată din lumea. Surpriza este că va deveni tată a patra oară, iubita lui fiind însărcinată.

Cea mai recentă fotografie postată de Cristiano Ronaldo pe contul lui de Instagram ni-l arată pe celebrul fotbalist înconjurat de copiii săi şi de familia sa, dar ne dezvăluie şi un lucru surprinzător, pe care presa de scandal l-a tot speculat în ultima vreme: Georgina, iubita acestuia, este însărcinată.

Cu toţii ne întrebam se ce se întâmplă cu silueta modelului, altădată silfidă, în ultimele luni. Ei bine, adevărul a ieşit la iveală prin această fotografie de familie. Deşi nu se află în prim plan, orice poate vedea cum Georgina are o burtică proeminentă, care trădează o sarcină destul de avansată.

Un alt amănunt sesizat este că aceasta se comportă ca o mamă pentru ceilalţi trei copii ai fotbalistului, în fotografia aceasta ţinându-l în braţe pe micuţul Mateo. Ne bucurăm, aşadar, că fotbalistul şi-a găsit liniştea după despărţirea dureroasă de Irina Shayk şi că, asemenea fostei iubite, are o familie iubitoare alături.

foto: Instagram

Mai multe