Fotografii de colecţie cu Prinţesa Anne. Ce frumoasă era sora Prinţului Charles în tinereţe

29 august 2018   News

În urmă cu 68 de ani, chiar în luna august, Regina Elisabeta a II-a o aducea pe lume pe Prinţesa Anne, cea care avea să-i fie singura fiică.

Prinţesa Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a

Cunoscută ca Prinţesa Anne de Edinburgh, fiica Reginei Elisabeta a II-a s-a născut sub numele de Anne Elizabeth Alice Louise Windsor. Deşi a avut o viaţă presărată şi cu unele scandaluri, fiind căsătorită iniţial cu locotenentul Mark Phillips, alături de care are doi copii, Zara şi Peter, şi de care a divorţat după ce acesta a înşelat-o, Prinţesa Anne a ştiut să-şi refacă inima rănită.

În anul 1992, ea s-a căsătorit cu comandantul Timothy James Hamilot, devenind astfel prima femeie din familia regală a Marii Britanii care se recăsătoreşte după divorţ. Înainte ei, singura regalitate din familie care mai făcuse acest lucru fusese Regele Henry al VIII-lea.

Anne este totodată şi singurul membru al familiei regale britanice care a participat la Jocurile Olimpice ca sportiv. Ea a câştigat titlul individual la Campionatul European de Echitaţie, la doar 21 de ani.

Deşi acum este o faţă cunoscută, participând la toate evenimentele regale, câţi sunt cei care ştiu cum arăta Prinţesa Anne în tinereţe? Noi n-o prezentăm acum în câteva fotografii de colecţie, care demonstrează cât de frumoasă era singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a.

Mai multe