Fotografii din paradisul Angelinei Jolie. Uite ce oază verde vrea să cumpere în Cambodgia!

1 martie 2017   News

Este cel mai uimitor loc pe care Angelina Jolie intenţionează să-l cumpere pentru a-şi extinde paradisul din junglă. Momentan, actriţa deţine un pământ cumpărat de la comandantul Khemerii Rouge, acuzat de crimă în masă, şi îşi doreşte să achiziţioneze şi proprietatea de vizavi, o adevărată oază verde.

Angelina la un interviu emoţionant în Cambodgia.

Pământul deţinut de Angelina în Cambodgia cuprinde peisaje superbe de junglă, cu plante exotice şi cascade. Terenul de 7,5 hectare a fost cumpărat în 2002 de la Ta Tith, un fost oficial, acuzat în 2015 de comiterea unui genocid în timpul regimului de teroare a lui "Killing Fields".

Se pare că Angi, aflată în Cambodgia pentru promovarea filmului său, le-a cerut reprezentaţilor să-i ofere vecinul său suma de 32,000 £ pentru terenul deţinut de acesta, care măsoară 2,5 hectare. Posibilul vănzâtor este soldat şi a declarat pentru Daily Mail că este impresionat că diva vrea să cumpere de la el: "Sunt fericit că voi vinde terenul acestei doamne celebre. O vedem pe Angelina de fiecare dată când vine în vizită şi este întotdeauna foarte prietenoasă ".

Terenul pe care Angi a pus ochii este situat  lângă cel pe care actriţa l-a cumpărat în 2002, în mijlocul junglei. Se pare că actriţa vrea să-şi extindă proprietatea, odată cu achiziţionarea lui. Conform surselor DailyMail, acest teren va fi confiscat, în cazul în care proprietarul nu-l va vinde lui Jolie. Angelina a construit în Cambodgia o casă de vacanţă, împreună cu o bază forestieră pentru organizaţia de caritate pe care o conduce alături de fiul său adoptiv, Maddox, în vârstă de 15 ani.

Foto: George Knowles pentru MailOnline

Mai multe