Fotografii nemaivăzute cu Amy Winehouse în adolescenţă

7 septembrie 2015   News

„Amy Winehouse: A Family Portrait” este numele expoziţiei speciale găzduite de Muzeul Evreiesc din Londra care dezvăluie în exclusivitate poze personale şi neştiute de publicul larg, oferite de familia faimoasei cântăreţe care-a murit în 2011 din cauza intoxicaţiei cu alcool.

Regretata artistă câştigătoare de Grammy a făcut istorie în muzică, dar a şi murit prea curând, la aceeaşi vârstă la care alte iconuri ale muzicii au pierit: la 27 de ani. Însă la 4 ani de la moartea ei, viaţa lui Amy Winehouse e celebrată printr-o expoziţie de fotografii emoţionante, colecţii de haine şi de obiecte personale, colecţii de viniluri şi CD-uri şi chiar şi casete video cu frânturi din copilăria sa.

Totul s-a datorat fratelui celebrei cântăreţe şi cumnatei acesteia, Alex şi Riva, care au pus la dispoziţie atâtea lucruri personale care i-au aparţinut lui Amy. Fanii pot vedea pentru prima oară fragmente din copilăria brunetei, cât şi colecţiile ei cele mai de preţ, care au inspirat-o şi ajutat-o să devină un icon muzical atât de apreciat şi regretat totodată. Evenimentul este cu atât mai important cu cât se apropie şi ziua de naştere a cântăreţei, 14 septembrie. Albumele sale de succes, „Frank” şi „Back to Black” i-au adus milioane de fani şi multe premii Grammy.

Amy Winehouse a murit din cauza dependenţei de alcool, în propria casă din Camden Square, după ce bodyguardul a găsit-o fără suflare. În camera ei s-au găsit sticle de vodca, iar în sângele său, alcoolemia era de 5 ori mai mare decât limita legală. Înmormântarea a avut loc pe 26 iulie 2011.

Mai multe