Fotografii neretuşate! Cum arată, de fapt, Reese Witherspoon la 41 de ani!

26 iulie 2017   News

A fost şi va rămâne în amintirea tuturor drept ”Blonda de la Drept”, însă adevărul e că au trecut 16 ani de la lansarea acelui film, timp în care Reese Witherspoon a devenit de trei ori mamă, a divorţat, s-a recăsătorit şi s-a impus în lumea cinematografică drept una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood.

2001 vs. 2017, Globurile de Aur

În prezent, actriţa are 41 de ani, o viaţă de familie tihnită, şi câteva proiecte cinematografice îndrăzneţe. Cel mai recent am văzut-o jucând în mini-seria ”Big Little Lies”, unde a făcut un rol de excepţie. Vorbind strict despre aspectul ei fizic, Reese ne-a surprins dintotdeauna cu silueta ei ca trasă prin inel şi cu tenul impecabil. Dar cum arată, de fapt, actriţa atunci când nu e machiată sau îmbrăcată ca pentru covorul roşu?

Imaginea promovată pe Twitter de Reese, din vacanţa din Hamptons

Ei bine, paparazzi au surprins-o, zilele trecute, într-o vacanţă în The Hamptons, unde se află alături de câteva prietene bune şi trebuie să recunoaştem că imaginea ei ne-a surprins puţin. Actriţa are, de fapt, câteva kilograme în plus faţă de imaginea pe care o promovează în presă şi pe reţelele de socializare. Nu e neapărat un lucru rău, Reese arată ca orice altă femeie de 41 de ani, de succes şi implinită sentimental. Însă, e drept să recunoaştem că imaginea ei reală nu e tocmai cea cu care ne obişnuieşte pe covorul roşu.

Imaginea surprinsă de paparazzi

Nu vi se pare?

foto: Twitter, Hepta, arhivă

Mai multe